Монтенегро ДОО објавува оглас за вработување на: Три лица за одржување хигиена

Опис на работно место

  • Одговорност за чистење и одржување на хигиената во работниот простор
  • Професионално, квалитетно и педантно работење

Потребни способности и вештини

  • Високо ниво на точност и педантност
  • Флексибилност
  • Претходно работно искуство во одржување хигиена ќе се смета за предност

Што нудиме

  • Редовни месечни примања
  • Работно време, согласно Законот за работни односи
  • Пријатна работна атмосфера

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа, испратете ваша биографија на  vrabotuvanje@montenegro.mk или доставете ја лично во било кој од маркетите на Монтенегро, со назнака: “Лице за одржување хигиена”.
Рок за пријавување: Најдоцна до 31.07.2021.
Избраните кандидати ќе  бидат контактирани за понатамошно интервју.

Објавено од

user

Монтенегро ДОО Гостивар

Монтенегро е компанија која се состои од два успешни сектори: малопродажба на прехранбени производи во која со своите 6 маркети лоцирани во Гостивар повеќе од 30 години се грижи за своите купувачи; и увоз и дистрибуција на прехрамбени производи од повеќе од 30 реномирани европски брендови.