Монтенегро ДОО објавува оглас за Возач Б категорија за град Гостивар

Опис на работно место

 • Навремена дистрибуција на производите
 • Реализација на доставените фактури
 • Развивање и одржување на односите со коминтентите
 • Динамичност
 • Организираност и мотивираност за работа
 • Флексибилност за работа на терен

Потребни способности и вештини

 • Минимум средно образование
 • Претходно работно искуство не е пресудно
 • Возачка дозвола Б категорија – активен возач

Што нудиме

 • Редовни месечни примања
 • Одлична можност за напредување и усовршување
 • Пријатна работна атмосфера

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа испратете ваша биографија на vrabotuvanje@montenegro.mk со назнака Возач Б категорија

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Објавено од

user

Монтенегро ДОО Гостивар

Монтенегро е компанија која се состои од два успешни сектори: малопродажба на прехранбени производи во која со своите 6 маркети лоцирани во Гостивар повеќе од 30 години се грижи за своите купувачи; и увоз и дистрибуција на прехрамбени производи од повеќе од 30 реномирани европски брендови.