МОНД ТРАВЕЛ има потреба од туристички работник во Гостивар

Опис на работното место

 • Продавање на туристчки аранжмани, авиобилети и осигурувања,
 • Припрема на пакет аранжмани,
 • Организирање на групи,
 • Работа на резервациони системи за хотели,
 • Интернет маркетинг (facebook, instagram).

Потребни знаења и вештини

 • Добри комуникациски и преговарачки вештини,
 • Албански, Турски,
 • Самоиницијатива,
 • Тимска работа, 
 • Познавање на Microsoft Office, Intenet,
 • Познавања од областа на туризамот се сметаат за предност,

Што нудиме

 • Редовни месечни примања,
 • Работа во одлични услови,
 • Можност за индивидуално надградување и усовршување,

Пријавување и повеќе информации може да се добијат на телефонскиот број: 042216483

Објавено од Mond Travel / 29.03.2023

Објавено од

user

Mond Travel

Монд Травел е туристичка агенција од Гостивар со долгорочно искуство во организација и реализација на туристички аранжмани за во Македонија и странство.