МЛЕКАРА МАВРОВО вработува ОПШТИ РАБОТНИЦИ и ВОЗАЧ со „Б“ категорија

Опис на работно место

Поради проширување на својот тим МЛЕКАРА МАВРОВО има потреба од:
 1. ОПШТИ РАБОТНИЦИ
 2. ВОЗАЧ СО „Б“ КАТЕГОРИЈА

Потребни способности и вештини

 • за ОПШТИ РАБОТНИЦИ
 • Минимум ССС
 • Со или без работно искуство
 
 • за ВОЗАЧ СО „Б“ КАТЕГОРИЈА
 • Минимум ССС
 • Возачка дозвола
 • Управување со моторно возило со уредна документација

Што нудиме

 • Редовна плата и придонеси
 • Работа од понеделник - сабота
 • Организиран превоз до работно место
 • Професионален и личен развој преку пријатна работна околина
 • Плата по договор

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови својата кратка биографија (CV) да ја испратат на следната e-mail адреса: mlekara2008@yahoo.com со назнака за работна позиција за која аплицираат, или добијат повеќе информации на: 078 271 450.
Објавено од Млекара Маврово / 17.05.2024

Објавено од

user

Млекара Маврово

Млекара „Маврово“ е основана во 2004 година, и од првиот ден на деловно работење до денес има јасна цел - Произвоство висококвалитетни, свежи и вкусни млечни производи.