МЛЕКАРА МАВРОВО со седиште во с. Ижиште вработува КНИГОВОДИТЕЛ

Опис на работно место

 • Познавање на канцелариско деловно работење;
 • Средување на канцелариски документи и патни сметки;
 • Припрема на документи за книговодство;
 • Набавки на материјали и административни работи;

Потребни способности и вештини

 • ССС/ВСС;
 • Познавање и снаодливост во деловна и административна работа;
 • Одлично познавање на работа со компјутери;
 • Одлични организациски и комуникациски вештини;
 • Прецизен, точен и аналитичен пристап во работењето;

Што нудиме

 • Редовна плата и придонеси;
 • Работа од понеделник - сабота;
 • Организиран превоз до работно место;
 • Професионален и личен развој преку пријатна работна околина;

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови својата кратка биографија (CV) да ја испратат на следната e-mail адреса: mlekara2008@yahoo.com со назнака за работна позиција за која аплицираат.
Објавено од Млекара Маврово / 08.06.2021

Објавено од

user

Млекара Маврово

Млекара „Маврово“ е основана во 2004 година, и од првиот ден на деловно работење до денес има јасна цел - Произвоство висококвалитетни, свежи и вкусни млечни производи.