МЛЕКАРА МАВРОВО со седиште во с. Ижиште вработува ДИСТРИБУТЕР со Ц категорија

Опис на работно место

  • Управување со моторно товарно возило со уредна документација
  • Одржување на хигиена и исправност на возилото

Потребни способности и вештини

  • Завршено средно образование
  • Со или без работно искуство на иста или слична позиција
  • Возачка дозвола Ц категорија

Што нудиме

  • Редовна плата и придонеси;
  • Работа од понеделник - сабота;
  • Организиран превоз до работно место;
  • Професионален и личен развој преку пријатна работна околина;

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови својата кратка биографија (CV) да ја испратат на следната e-mail адреса: mlekara2008@yahoo.com со назнака за работна позиција за која аплицираат.
Објавено од Млекара Маврово / 08.06.2021

Објавено од

user

Млекара Маврово

Млекара „Маврово“ е основана во 2004 година, и од првиот ден на деловно работење до денес има јасна цел - Произвоство висококвалитетни, свежи и вкусни млечни производи.