МЕСАР/КАСАП

Опис на работно место

 • подготовка на месо
 • расек на месо
 • припрема на преработка и преработка

Потребни способности и вештини

 • Завршено средно образование
 • Со или без работно искуство (работно искуство во трговија ќе се смета за предност)
 • Желба за работа и унапредување
 • Љубезност и комуникативност
 • Личност во која може да се има доверба

Што нудиме

 • Основна плата + минат труд + бонуси
 • Континуирано усовршување во областа со постојани обуки
 • Работа во добри услови под високи стандард

Доколку ги имате горенаведените карактеристики, испратете ни ја Вашата биографија на: vrabotuvanje@montenegro.mk или донесете ја во некој од нашите маркети.

Објавено од

user

Монтенегро ДОО Гостивар

Монтенегро е компанија која се состои од два успешни сектори: малопродажба на прехранбени производи во која со своите 6 маркети лоцирани во Гостивар повеќе од 30 години се грижи за своите купувачи; и увоз и дистрибуција на прехрамбени производи од повеќе од 30 реномирани европски брендови.