Marshall Trans Inc, со претставништво и канцеларии во Гостивар има потреба од 7 вработени

Опис на работно место

 • 3 лица за диспечери (truck dispatch);
 • 2 лица за регрутирање (drivers recruitment);
 • 1 лице за поддршка и логистика на камиони (support and maintenance - пожелно познавање на механика на камиони);
 • 1 сметководител (accounting);

Потребни способности и вештини

 • Перфектен англиски јазик и комуникација;
 • Основни компјутерски вештини;
 • Пожелно е работно искуство, но доколку нема, следува адекватна обука;

Што нудиме

 • Платен одмор;
 • Бонуси;
 • Пензиско и здравствено осигурување;
 • Работа во пријатна атмосфера и опкружување;

Вашeto CV може да го испратите на следниов mail: contact@marshalltrans.com За подетални информации, контактирајте не на тел. број 076-447-333
Објавено од Marshal Trans Inc / 19.08.2021