М-Е Системс Дооел Гостивар вработува работник во производство

Опис на работно место

 • Работа на производствена линија
 • Производство на пластична маса

Потребни способности и вештини

 • Полноспособни за работа;
 • 18-35 години
 • Минимум ССС;
 • Со или без работно искуство;
 • Спретност, одговорност и посветеност на работата;
 • Желба за работа;

Што нудиме

 • Редовна плата 18.500 денари
 • Работа од понеделник - сабота;
 • Организиран превоз до работно место
 • Професионален и личен развој преку пријатна работна околина;

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат погоренаведените услови, своето CV можат да го испратат на: info@me-systems.me или добијат повеќе информации на 071/267-016.