М-Е Системс Дооел Гостивар вработува работнички за производство

Опис на работното место

  • Работа на производствена линија

Потребни знаења и вештини

  • Полноспособни за работа;
  • Минимум ССС;
  • Со или без работно искуство;
  • Спретност, одговорност и посветеност на работата;
  • Желба за работа;

Што нудиме

  • Плата 18.500 денари
  • Работа од понеделник до сабота;
  • Редовна плата;
  • Професионален и личен развој преку пријатна работна околина;

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат погоренаведените услови, своето CV можат да го испратат на: info@me-systems.me