М-Е Системс Дооел Гостивар има потреба за администратор/ка

Опис на работно место

  • Спроведување административни активности и поддршка на целокупното административно работење;
  • Подготовка на документи;
  • Блиска соработка со сметководство и грижа за предметите на клиентите;
  • Прием на пошта, архивирање, дистрибуирање;

Потребни способности и вештини

  • Завршено високо образование Економски факултет или со искуство во административни работи;
  • Познавање на работа на компјутер (MS Office);
   

Што нудиме

  • Работа од понеделник до петок;
  • Редовна плата;
  • Професионален и личен развој преку пријатна работна околина;

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат погоренаведените услови, своето CV можат да го испратат на: info@me-systems.me