М-Е Систем Дооел Гостивар вработуваат администратор/ка

Опис на работно место

 • Администрација
 • Подготовка на фактури,
 • Испратници,
 • Нарачка на материјали,
 • Организирање на производни листови,
 • Подготовка документација за книговодство

Потребни способности и вештини

 • Високо или средно образование
 • 18-35 години
 • Искуство во административни работи
 • Македонски и Англиски, познавање Албански јазик ќе се смета за предност
 • Познавање на Мајкрософт офис, посебно Ексел
 

Што нудиме

 • Работно време: Понеделник - сабота
 • Нето плата: 18.500 денари
 • Организиран превоз до работно место
 • Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите може да испратат CV na: info@me-systems.me или повеќе информации добијат на: 071/267-016