GREEN DELI вработува СЕЗОНСКИ РАБОТНИЦИ на производствена линија

Опис на работно место

ОПШТИ РАБОТНИЦИ НА ПРОИЗВОДСТВЕНА ЛИНИЈА
  • Работа на производна линија во стоечка положба;
  • Контрола на суровини;
  • Следење на инструкции за работа и работни упатства;

Потребни способности и вештини

  • Професионално, квалитетно и одговорно работење;
  • Позитивен однос кон работата;
  • Уредност и дисциплинираност;

Што нудиме

  • Организиран превоз и топол оброк;
  • Работа во погон со најсовремени машини и системи;
  • Одлична можност за напредување и усовршување во работата;
  • Позитивна работна атмосфера;

Сите заинтересирани кандидати повеќе информации може да добијат на телефонскиот број 076449515
Објавено од Green Deli Гостивар / 18.07.2024

Објавено од

user

Green Deli Гостивар

Фабрика за конзервна индустрија од Гостивар, Македонија.

Контакт Инфо