GREEN DELI Гостивар објавува ОГЛАС за МЕНАЏЕР ЗА НАБАВКИ

Опис на работно место

 • Планирање, организирање и управување со процесот на набавки на производи за понатамошно производство;
 • Управување со целосната документација во сектор набавки (изработка и внес на фактури и книжни одобренија);
 • Одржување и спроведување проформа за секој проект во сектор набавки;
 • По потреба развива и спроведува нови стратегии за набавка со цел да се намалат тековните трошоци и да се поедностави процесот;
 • Употреба на технологија, мерки на претпазливост и размена на информации со цел да се зголеми продуктивноста и профитабилноста;
 • Планира и надгледува широк опсег на активности за набавка кои се однесувааат на проектите за производство;
 • Води сметка сите процедури за набавка да бидат завршени на време во согласност со барањата;
 • Комплетирање на портфолио и проширување асортиман;
 • Обезбедување оптимални залихи на производи од добавувачи;
 • Оптимизација и унапредување на процесот на набавки;
 • Евалуација на добавувачи;

Потребни способности и вештини

 • Одлични аналитички и логистички способности;
 • Организациски способности;
 • Способност за решавање на проблеми;
 • Одговорност, доверливост и кооперативност.
 • Одлично познавање на MS Office;
 • Посветеност, педантност и темелност во извршувањето на работните обврски;
 • Висока работна етика;

Што нудиме

 • Работa во смени;
 • Почетна плата во зависност од квалификациите;
 • Организиран превоз и топол оброк;
 • Работа според зададени стандарди за безбедност;
 • Одлична можност за напредување и усовршување во работата;
 • Позитивна тимска работна атмосфера;

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа испратете ваша биографија на greendelimk@gmail.com со назнака Менаџер за набавки.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Објавено од Green Deli Гостивар / 09.05.2022

Објавено од

user

Green Deli Гостивар

Фабрика за конзервна индустрија од Гостивар, Македонија.

Контакт Инфо