Фармацевт/Фармацевтски техничар

Опис на работно место

 • Работи со клиенти во малопродажба
 • Одговара на прашања на клиенти и ги решава нивните недоумици

Потребни способности и вештини

 • Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе
 • Со или без работно искуство
 • Развиени комуникациски вештини
 • Стручност и елоквентост
 • Диманичност и креативност
 • Организираност, самоиницијативност

Што нудиме

 • Редовни месечни примања
 • Постојана едукација и усовршување на своите вработени
 • Можност за професионален развој
 • Вработување во стабилна компанија, пријатна работна атмосфера и услови за работа

Доколку ги исполнувате условите наведени погоре, испратете CV со ознака Фармацевт или Фармацевтски техничар на: garnet_exclusive@hotmail.com.
Објавено од Аптека Гостивар / 03.09.2020

Објавено од

Контакт Инфо