ДСД ЛИНД ТЕХ Гостивар вработува ГРАДЕЖЕН и МАШИНСКИ инженер

Опис на работно место

 • Раководител на објект, координирање и усогласување на проекти како и целосна контрола на фази на изведба
 • Одговорно извршување на работните обврски во зададените рокови

Потребни способности и вештини

 • Соодветно високо образование
 • Да поседува лиценца за работа како инженер
 • Со или без работно искуство
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Професионално и точно извршување на работните налози
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Пожелно е познавање на MS Office и Auto Cad

Што нудиме

 • Работа со искусен и професионален тим
 • Редовни месечни примања
 • Градење на успешна кариера
 • Одлични услови за работа – атрактивна и динамична работа

Сите заинтересирани кои ги исполнуваат погоренаведените услови, своите апликации може да ги испратат на: Info@dsdlindtech.com или добијат повеќе информации на телефонскиот број: 077 704 941.

Објавено од

user

Д.С.Д ЛИНД ТЕХ Ц.О ДОО Гостивар

Трговско друштво за продажба, монтажа и сервисирање на клима уреди, климатизација, вентилација, вода, парно, подно греење и ладење Д.С.Д ЛИНД ТЕХ Ц.О ДОО Гостивар. Компанија позади која стојат многу успешно завршени проекти и задоволни клиенти.