Д.С.Д ЛИНД ТЕХ Ц.О ДОО Гостивар има потреба од Мајстор и работници со работно искуство

Опис на работно место

 • Работа со искусен и професионален тим за монтажа и сервисирање на клима уреди, климатизација, вентилација, вода, парно, подно греење и ладење
 • Професионално и точно извршување на работните налози
 • Работа со рачен алат

Потребни способности и вештини

 • Средно образование
 • Пожелно е поседување на возачка дозвола Б категорија
 • Претходно работно искуство во монтажерски и инсталатерски услуги
 • Одговорно извршување на работните обврски во зададените рокови
 • Способност за самостојна и тимска работа

Што нудиме

 • Работа во динамична средина
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Тимска работа
Сите заинтересирани може да не исконтактираат на: Info@dsdlindtech.com или телефонскиот број: 077/704-941.

Објавено од

Контакт Инфо