Барон Груп ДОО Гостивар вработува ПРОДАВАЧКА

Опис на работно место

  • Продажба на детска гардероба
  • Услужување на клиентите
  • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање

Потребни способности и вештини

  • ССС
  • Поседување на вештини за продавачка
  • Педантни и одговорни со желба за работа

Што нудиме

  • Редовни примања и придонеси
  • Работа во добри услови
  • 6 часа работно време, во две смени

Доколку ги имате горенаведените карактеристики и барате работа, испратете ни ја Вашата апликација на: blesoktrejd@t-home.mk . Повеќе информации на 075433781.