Барате втора работа? Фирма од Гостивар вработува

Опис на работното место

Можност да работите кога вас ви одговара (флексибилно работно време) со можност за напредување.

Потребни знаења и вештини

Бидете успешни со тоа што ве прави среќни.

Што нудиме

Заработка 15.000 до 35.000 ден + бонуси.


Испратете ги вашите податоци (име, презиме, адреса, тел.број и години) на 075-357-728 Sms & Whatsapp и очекувајте да ве контактираме за вашето интевју.

Објавено од Vrskazarabota.mk / 17.05.2022

Објавено од