Барате работа во успешна и докажана компанија?

Опис на работно место

Можност да работите кога вас ви одговара (флексибилно работно време) со можност за напредување.

Потребни способности и вештини

Бидете успешни со тоа што ве прави среќни.

Што нудиме

Заработка 35.000 денари + бонуси + патувања.


За повеќе информации испратете ги вашите податоци (име, презиме, адреса, тел.број и години) на 075357728 SMS & WhatsApp и очекувајте да ве контактираме за вашето интевју.

Објавено од Vrskazarabota.mk / 19.07.2022

Објавено од