А-ЗЕРО ДООЕЛ Гостивар вработува АДМИНИСТРАТОР/КА

Опис на работно место

 • Прием на сметководствени документи за евидентирање и фактурирање
 • Контрола и евидентирање на влезна и излезна документација
 • Контрола и евидентирање на денарски изводи
 • Изработка на анализи и извештаи во Excel
 • Носење на фактури до клиенти
 • Комуникација со трети лица
 • Останати сметководствени активности

Потребни способности и вештини

 • Образование: ВСС- Економски Факултет
 • Познавање на англиски јазик и MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Кандидат со минимум 1 год. работно искуство

 

Меки вештини кои треба да ги поседува кандидатот:

 • Организациски и аналитички способности
 • Способност за работа со голем обем на информации
 • Способност за работа во динамично опкружување
 • Комуникативност и доверливост

Што нудиме

 • Работно време 09-17ч
 • Позитивна работна атмосфера
 • Плата по договор, К15 и бонуси
 • Можност за напредување
 • Обука на кандидатот во склоп на работењетo
 • Потпишување договор за деловна тајна

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа контактирајте не преку емаил ТУКА или на телефонскиот број 070326591.

Објавено од А-ЗЕРО ДООЕЛ / 19.12.2021

Објавено од

user

А-ЗЕРО ДООЕЛ

А-ЗЕРО ДООЕЛ е друштво за маркетинг дизајн трговија и услуги лоцирана во регионот на Гостивар